Thursday, 23 October 2014

Assalamualaikum. 

Berita gembira buat ibubapa yang mempunyai anak anak berumur 3 tahun hingga 7 tahun.

Anak anak anda suka sangat dengan Upin Ipin ? 


Produk terbaru kami iaitu Smart Pen Upin Ipin boleh menarik minat anak anak untuk seronok belajar mengaji, belajar solat dan belajar bercerita melalui kamus bergambar. Buku buku yang dibaca oleh suara Upin Ipin ini pasti membuatkan anak anak anda teruja untuk belajar. Oh, bayi 6 bulan pun teruja dengar suara Upin Ipin.

 

Yang lebih best lagi beberapa bulan akan keluar Muqaddam Juzuk Amma yang dibaca oleh suara Upin Ipin dan lebih 20 tajuk buku kanak kanak yang dibaca oleh suara Upin Ipin.Malah Smart Pen ini juga boleh membaca poster, flashcard dan juga puzzles..nantikan kejutannya akan datang. Dapatkan sekarang Smart Pen Upin Ipin kerana produk ini menjadi rebutan anak anak tahun ini !

Dengan pembelian Pakej Smart Pen Upin Ipin, pelanggan anda akan dapat 8 produk iaitu:

1. Smart Pen Upin Ipin
2. USB Cable
3. Earpiece
4. Lanyard Upin Ipin
5. Buku Panduan Penggunaan Smart Pen Upin Ipin
6. Buku Al Muqaddimah Fasal 1
7. Buku Solat Upin Ipin
8. Kamus Bergambar Upin Ipin

Smart Pen Upin Ipin ini juga ada Warranty selama satu tahun. Apabila sampai produk ini kepada anda, sila rujuk panduan aktifkan warranty dalam kotak. Pastikan anda menyimpan pen dan kotak dengan baik kerana Smart Pen ini boleh TRADE IN kepada TAP GENIUS yang lebih canggih fungsinya !

Nak tengok video Bagaimana Smart Pen ini berfungsi ? Klik link ini untuk tonton sekarang https://www.youtube.com/watch?v=ZEkDG4kG8kE&feature=youtube_gdata_player

Ya, Smart Pen Upin Ipin adalah pelaburan untuk pendidikan anak anak yang sangat berbaloi...tak rugi memilikinya !

Sms/wassap "Smart Pen Upin Ipin" ke 019 6136177 sekarang!

Sms/wassap "Smart Pen Upin Ipin" ke 019 6136177 sekarang!

Tawaran hebat menanti ANDA.

1 comment: